Filozófiánk

Az elmúlt évtizedek során a bérszámfejtés, a humánpolitika, és ezzel párhuzamosan az Orgware hatalmas és dinamikus fejlődésen ment keresztül. A humánpolitikai szoftverek, szolgáltatások és a piac által meghatározott funkciók biztosításával rendületlenül kitartunk azon elvünk mellett, hogy egy jó HR és/vagy bérszámfejtő szoftvernek átláthatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, de ugyanakkor széles tudásbázissal kell rendelkeznie.

Cégünk elsődleges célja az, hogy tovább erősítsük partnereink belénk vetett bizalmát, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy sok Céget, Intézményt 15-20 éve a Partnereink között tudhatunk.

Valljuk, hogy az Orgware az arany középút az olcsó, de korlátozott képességű szoftverek, valamint a drága, külföldi fejlesztésű, de a hazai viszonyokkal csak nehézkesen megbírkózó rendszerek között.

#

Minőség

Minőségpolitika

Az Orgware létének és fejlődésének alapja az elégedett vevő, aki érdekében gondosan ügyelünk termékeink és szolgáltatásaink minőségbiztosítására.

A társaság minden egyes munkatársa azon van, hogy a tőle elvárható legjobb munkával és minőséggel a Vevő részére és megelégedettségére tevékenykedjen. Munkatársaink rendszeres továbbképzését cégünk biztosítja.

Cégünk folyamatosan ellenőrzi a vevők elégedettségét és igényeit, mely elvárásokhoz igazítja tevékenységét, szolgáltatásainak minőségét ennek megfelelően állandóan javítja.

Az Orgware Minőségpolitikáját teljes mértékben a piac igényeinek rendeli alá. A szolgáltatási tevékenység megrendelőink igényeinek teljes kielégítését célozza, a szolgáltatás színvonala, minősége, megbízhatósága, használhatósága, és ára tekintetében is.

Az általunk végzett, vagy alvállalkozóktól vásárolt tevékenységeknek olyan egységben kell a vevőhöz kerülni, ami a vevő által megfogalmazott igényeket, és az általunk garantált minőséget teljes körűen kielégítik.

A vevők visszajelzései, illetve az általunk nyert tapasztalatok rendszeres feldolgozásával és kiértékelésével, az eredmények napi tevékenységben történő felhasználásával a jövőben is a legkorszerűbb, és legjobb szolgáltatásokat kívánjuk az egyre nagyobb számú megrendelőnk részére biztosítani.

Belső folyamataink - az ISO 9001:2001 szabvány szerinti - szabályozása, minőségbiztosítási rendszerünk működtetése, és jövedelmező tevékenységünk biztosítja mind a tulajdonosok, mind az alkalmazottak anyagi biztonságát, gyarapodását, és a társaság hosszú távú működését, folyamatos, arányos fejlődését.