Rólunk

Néhány szó az Orgware Kft.-ről

Az Orgware Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. magyar magánszemélyek által 1989-ben alapított, dinamikusan fejlődő, informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Egyike az 5 legismertebb és legelterjedtebb HR és bérszámfejtő szoftverfejlesztő cégnek Magyarországon.

Az Orgware Kft. az egészségügyben egyedülálló módon 85%-os lefedettséggel rendelkezik, de meghatározó szerepe van a versenyszférában is. Partnereink között vannak 20-30 fős cégek, könyvelőirodák, de nem egyedülálló a 8-9.000 főt foglalkoztató cég / intézmény sem.

A JDolBer rendszert már az indulásától, 1988-tól fogva kifejezetten a magyar jogszabályi elvárásokra, és a magyar igényeknek megfelelően fejlesztjük!


Orgware

A HR és bérszámfejtés teljes területét lefedjük szoftvereinkkel, a munkaügytől kiindulva a kibővített HR-en keresztül (Munkaidő nyilvántartás, Teljesítményértékelés, Cafeteria, stb.) a Bér-, és TB számfejtésig.

Outsourcing bérszámfejtést is vállalunk, ahol tapasztalt, szakértő kollégáink végzik el hatékonyan a bérszámfejtést és képviselik Partnereink cégét a hatóságok felé, felelősségbiztosítással. Azonnali online adateléréssel, a listák, statisztikák elkészítését nagyban megkönnyítve.

Az általunk fejlesztett szoftverek Java programnyelven, grafikus felülettel és platformfüggetlen (Windows, Linux, Mac) környezetre készülnek. Egyedülállóan hatékony a termékeink testreszabhatósága, a cégek néha egészen speciális igényeinek való rugalmas megfelelés, ami egy nagy, honosított külföldi rendszerrel, vagy egy kisebb „dobozos” alkalmazással nehezen megvalósítható, a legtöbb esetben pedig kivitelezhetetlen.

A JDolBer HR rendszer lényege a moduláris felépítés, ahol partnereink igényeinek megfelelően az egészen egyszerű munkaügyi alkalmazástól eljuthatunk a magas fokú integráltsággal rendelkező komplex humánügyviteli rendszerig.

Kiegészítő moduljaink szorosan integrálódnak az alapszoftverekbe azonnali, belső adatkapcsolattal, listázhatósággal.  

Az Orgware Kft. alapító tagja a a debreceni székhelyű Szilícium Mező Regionális Informatikai Klaszternek.

sziliciummmezo_logo_600.jpg

Bővebben: Az Orgware Kft. alapító tagja az akkreditált Szilícium Mező Regionális Informatikai Klaszternek

Rendszerünk korszerű, robosztus Oracle, vagy MS SQL adatbázisokon fut, egyetlen adatforrásból valósul meg az adattárolás és a kiszolgálás. Egy adat csak egyszer szerepel az adatbázisban, így minden esetben naprakész, és korrekt adatokkal dolgozunk.

Országos OEP engedéllyel, valamint 2000 óta tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.


ISO9001RegUKAS-170.jpg

ISO9001_100-3825-104.jpg