HR, Bérprogram

Mindent tud, amire szüksége lehet

#

Moduláris felépítés, skálázható, komplex tudás.

A JDolBer rendszert már az indulásától, 1988-tól fogva kifejezetten a magyar jogszabályi elvárásokra, és a magyar igényeknek megfelelően fejlesztjük!

A HR és bérszámfejtés teljes területét lefedjük szoftvereinkkel, a munkaügytől kiindulva a kibővített HR-en keresztül (Munkaidő nyilvántartás, Teljesítményértékelés, Cafeteria, stb.) a Bér-, és TB számfejtésig.

Egyedülállóan hatékony a termékeink testreszabhatósága, a cégek néha egészen speciális igényeinek való rugalmas megfelelés, ami egy nagy, honosított külföldi rendszerrel, vagy egy kisebb „dobozos” alkalmazással a legtöbb esetben kivitelezhetetlen.


Naprakész

Naprakész

Megbízható, gyors jogszabálykövetés.

Az ORGWARE Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a programrendszert a vonatkozó jogszabályok változása esetén haladéktalanul, de legkésőbb a hivatalos közzétételtől számított 10 munkanapon belül aktualizálja. Erről a frissítésről e-mail útján írásbeli értesítést küldünk a felhasználónak, mellyel egyidejűleg a frissített programverzió haladéktalanul letölthető. A módosítások teljes mértékben adminisztráltak, így nem lehetséges, hogy akár egy is kimaradjon.


Integráltság - Integrálhatóság

Adatok exportálása, importálása elektronikusan, könnyedén.

A JDolBer Humánügyviteli rendszer felkészült az adatok importálására és exportálására. Alapelvünk, hogy ahol csak lehet, minimalizáljuk a felesleges emberi munkát, a vándorló papírtömegeket. Szoftvereink bármilyen rendszerhez képesek integrálódni, csatlakozni. Lehet ez szokványos kapcsolat, ami a mai világban már alapvetés a HR és bérszámfejtés területén, pl. vállalatirányítási-, gazdasági-, pénzügyi- és könyvelő rendszerek, de lehet ez bármilyen más rendszer is.

Az informatikai igényekhez alkalmazkodni tudunk, több platformon is képes a JDolBer rendszer integrálódni: adatbázis szinten, webservice-en (SOA), vagy file műveleteken (txt, csv) keresztül.

Lehetőség van arra is, ha a felhasználó egy táblázatban kapja meg pl. a jutalomkifizetések listáját, ez betölthető a jogcím import modulunk segítségével, így mentesülve a kézi adatfeldolgozástól.

Integráltság - Integrálhatóság

Kiemelkedő Ügyfélkezelés

Kiemelkedő Ügyfélkezelés

Jogszabályok értelmezése, programhasználat, támogatás.

Tapasztalt, gyakrorlott szakemberek várják Ügyfeleink hívását. Partnereink számára több csatornát biztosítunk a szoftvereinkkel, rendszereinkkel kapcsolatos események bejelentésére, kérdések felvetésére.

Az ügyfélkapcsolatunk alapvetően az alábbi témakörökben kereshető meg:

  • A programok működésével kapcsolatos kérdések megválaszolása
  • Új feladatok Orgware szoftverrel történő elvégzése
  • Szakmai konzultáció (jogszabály-magyarázat, értelmezés)

Hibabejelentés, hibaelhárítás:

  • Orgware programok nem megfelelőségével kapcsolatos bejelentések
  • Kezelési hibákból eredő problémák elhárítása

Lehetőség van telefonon keresni minket (több fővonalat biztosítunk e célra), faxon, e-mailen, vagy online felületen a weboldalunkon keresztül.

A biztosított csatornákon beérkezett összes esemény (telefonhívás, e-mail bejelentés, stb.) követése egy saját fejlesztésű, ügyfélkapcsolati program segítségével történik. A programban rögzítjük a bejelentéssel kapcsolatos adatokat, egyedi azonosítóval és típus paraméterekkel látjuk el a bejelentéseket. A bejelentésre vonatkozó állapot adatok egy közös oldalon szerepelnek ezzel is könnyítve az ütemezést és a folyamatos ellenőrzést. A hívások fogadását tapasztalt ügyfélkapcsolati kollégáink végzik, akik fő feladatuknak tekintik a felmerülő probléma megértését és annak azonnali megoldását, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a leggyorsabb megoldás felé történő továbbítását.

A rögzített események feldolgozása, esetleges nyomon követése a bejelentést felvevő ügyfélkapcsolati munkatársunk feladata. Itt történik a bejelentések további pontosítása, telefonos megoldáskeresés, támogatás. A magas szintű kiszolgáláshoz belső tudásbázisok állnak rendelkezésre, a bevezetett, telepített rendszerek dokumentációi mellett. A ügyfélkapcsolat által indított bejegyzések (hibajegyek) kezelése és a lezárásig történő követése a bejegyzést indító ügyfélkapcsolati munkatársunk hatásköre.

On-line kapcsolat

Ügyfélkapcsolati osztályunk on-line kapcsolatot tart minden ügyfelével. Ez a megoldás szükség esetén, közvetlen kapcsolatot biztosít az ügyfelek és az ügyfélkapcsolat számítógépei között. Ez a technika rendkívül biztonságos és gyors problémamegoldást tesz lehetővé, szinte egyenértékű a személyes kiszállással. Segítségével egyedi listák, riportok, jelentések, új bérezési formák kialakítása, nyomtatványok módosítása, a program paraméterezése, problémák elhárítása percek alatt elvégezhető, megoldható. Az on-line kapcsolat biztonságos és percek alatt felépíthető.


Általános jellemzők

A JDolBer HR rendszer lényege a moduláris felépítés, ahol partnereink igényeinek megfelelően az egészen egyszerű munkaügyi alkalmazástól eljuthatunk a magas fokú integráltsággal rendelkező komplex humánügyviteli rendszerig.

Kiegészítő moduljaink szorosan integrálódnak az alapszoftverekbe azonnali, belső adatkapcsolattal, listázhatósággal.

Általános jellemzők

Árak

Árak

A humánügyvitel elismert szakértőjeként nem polcról levehető „dobozos” szoftvereket kínálunk, hanem teljes és komplex megoldásokat, az Ön cégére szabva!

A JDolBer HR rendszer lényege a moduláris felépítés, ahol partnereink igényeinek megfelelően az egészen egyszerű munkaügyi alkalmazástól eljuthatunk a magas fokú integráltsággal rendelkező komplex humánügyviteli rendszerig. Éppen ezért igényei feltérképezése után, személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.


HR, Humánerőforrás-gazdálkodás

Kompetencia alapú, integrált, humán erőforrás gazdálkodási rendszer. A JDolBer HR speciálisan napjaink HR szakemberei részére kifejlesztett szoftver.

Felépítése moduláris, amely az összes, humán erőforrás gazdálkodás területén alkalmazott munkafolyamat elvégzésére lehetőséget nyújt, beleértve a Munkaügyi és a Humánpolitikai feladatok elvégzését is.

HR, Humánerőforrás-gazdálkodás

Bérszámfejtés, Bérügyvitel

Bérszámfejtés, Bérügyvitel

Megbízható, könnyen kezelhető és mindig naprakész! Az 1988 óta folyamatosan fejlesztett szoftverrel a bér­szám­fej­tés­sel kap­cso­la­tos va­la­men­­nyi te­vé­keny­ség elvégezhető (bé­rek szám­fej­té­se, TB el­lá­tá­sok bérszám­fej­té­se, szám­vi­te­li fel­adá­sok, SZJA el­szá­mo­lás, bérös­­sze­sí­tők, NYENYI lap, stb.).

Bérszámfejtő modulunk NAV és OEP engedéllyel rendelkezik.


Web HR

A mai rohanó világ már elképzelhetetlen mobil eszközök, és mindenhonnan könnyedén elérhető webes alkalmazások nélkül. Webalkalmazásaink sora folyamatosan bővül és csakúgy, mint a kiegészítő moduljaink: szorosan integrálódnak a JDolBer HR Humánügyviteli rendszerbe.

Web HR

Költségvetési megoldásaink

Költségvetési megoldásaink

A JDolBer Integrált HR rendszer a Kttv, Ktv, Ktjv, Kjt, Mt, Ptk törvények elvárásainak teljes mértékben megfelelő humánpolitikai szakértői szoftver, amely nem az adatbevitelre helyezi a hangsúlyt, hanem a munkafolyamatok követésére és a programot használók teljes körű kiszolgálására. Az általunk használt korszerű, Java-alapú technológia magában foglalja mindazon feladatok hatékony kiszolgálását, amelyeket a kor követelményeinek megfelelő informatikai megoldások megkívánnak.

Szakértői rendszereink: Kórházaknak, Egyetemeknek, Kormányzatnak-önkormányzatnak, szociális ágazatnak