​Közlemény az Orgware Kft. és a Paralimpiai Bizottság kapcsolatáról

jún. 11, 2015

A mostani felfokozott hangulatban, amely körülveszi a Paralimpiai Bizottságot és annak vezetését, nem tehetjük meg, hogy nem beszélünk arról, milyen módon támogattuk a bizottságot és jelenleg milyen a partneri viszonyunk.

2013 áprilisában kötöttünk támogatói szerződést, melynek értelmében 10 millió Ft értékben szállítottunk volna akadálymentes információs terminálokat (kioszkokat) a Bizottság részére, amelyek fontosabb rehabilitációs és traumatológiai központokban kerültek volna kihelyezésre. Ezen terminálok segítséget nyújthatnak a mozgáskorlátozottaknak, hogy könnyedén megtalálják a lakhelyüknek, és fogyatékosságuknak leginkább megfelelő sportolási lehetőségeket.

A szerződés megkötését követően 2013. május hónapban a terminálokból 3 db legyártásra került, azonban sajnálatos módon a kihelyezésükre a mai napig nem került sor. A Bizottság ez idáig egy darab terminál kihelyezésére szerzett engedélyt az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatójától, ez a terminál kihelyezésre is került.

A további terminálok kihelyezésére vonatkozóan azóta sem történt előrelépés, így a támogatási szerződésünket érvénytelennek tekintjük.Category: Hírek

 Bejelentkezés

Menü

Category List


Tag List


Tag Cloud

Archive