2015

The Content page type composer form element will output its contents here (Block ID 14)
Category: Hírek

A Colibri csapata „Colibri Karrier Manager Program - Colibri Internship Awards” című pályázatával elnyerte a Fődíjat és az ORGWARE Kft.Kreatív Különdíjat is.
Bővebben
Címkék : HR Innovátor Díj

Category: Hírek

Érdemes a pályázatot valamilyen kreatív formában is beadni (pl. infografika, videófilm, prezi, weboldal, stb.) hiszen a legkreatívabb pályázat az ORGWARE Kft. kreatív különdíjában részesül és a nyertes szintén viselheti majd a HR Innovátor Díj logoját!
Bővebben

Category: Hírek

Egyre gyorsuló ütemben változik a világ és ez egyre újabb és komplexebb kihívások elé állítja a vállalatvezetőket és HR szakembereket. A jövő kihívásait nem lehet a múlt eszközeivel megoldani! Új gondolkodásmódra, új ötletekre, új megoldásokra van szükség! Hiszünk abban, hogy a HR számos innovatív változás katalizátora - és ez figyelmet érdemel! Oszd meg a történeted! Legyél Te is HR Innovátor!
Bővebben

Category: Hírek

A mostani felfokozott hangulatban, amely körülveszi a Paralimpiai Bizottságot és annak vezetését, nem tehetjük meg, hogy nem beszélünk arról, milyen módon támogattuk a bizottságot és jelenleg milyen a partneri viszonyunk.
Bővebben

Category: Hírek

Kalandos és fárasztó túrán vannak túl a srácok, nem is akármilyen eredménnyel!
Bővebben

Category: Hírek

Örömmel és lelkesedéssel tölt el bennünket, hogy hozzájárulhatunk Duro Racing Team kalandtúrájához a Budapest-Bamako rallyn!
Bővebben

 Bejelentkezés

Menü

Category List


Tag List


Tag Cloud

Archive